Syksy 2018

Ksenia Yleinen

Syksy on jo ovella ja sehän tuo aina pieniä muutoksia suunnitelmiin. Tänä vuonna se tarkoittaa tiimin uusiutumista ja toivottavasti jo pian uudet ammattilaiset löytävät meille.

Urheiluhierojamme Suvi Nieminen pääsi unelmiensa kouluun ja aloittaa kohta fysioterapeutin opinnot Porissa.  Nyt onkin paikka vapaana koulutetulle urheiluhierojalle. Ilmoitamme heti, kun löydämme sopivan ammattilaisen.

Haemme myös joukkoomme toista parturi-kampaajaa/meikkaajaa. Näin pystyisimme palvelemaan isoimpia ryhmiä esimerkiksi hääseurueita. Lisätietoja avoimista paikoista annan mielelläni puh. 0445336953 tai info@lachocola.fi.

Ihanaa syksyn aikaa nykyisille ja tuleville asiakkaillemme, 

liikkeen omistaja,

Ksenia Kuzmin

 

 

 

 

 

Ideoita ja inspiraatioita ylioppilaille

Ksenia Yleinen

Kesä on juhlien aikaa. Silloin otetaan rennosti ja nautitaan. Joskus kuitenkin harmaita hiuksia ja stressiä aiheuttavat tilanteet kun ei keksi lahjaideoita, oma kampaaja on lomalla tai vaikka tarvitset juhla kampausta ja meikkiä juhliin, eikä tunne ketään paikkakunnalta. Noh, jos olet Tampereella tai lahjakortin saaja esim. ylioppilas asuu Tampereella tai lähikunnissa niin silloin voimme auttaa sinua.

Tarvitsetko kampausaikoja lauantaille 2.6.2018?

Kyllä, meillä on vielä pari aikaa vapaana ja voit varata ne suoraan www.lachocola.fi/ajanvaraus

Tarvitsetko lahjakorttia mutta ideat on hukassa?

Tässä muutamia ideoita

 • Hiustenhoitotuotteita/kampauslahjakortti -  Ihana hemmottelulahjakortti voi sisältää tuotteita ja kampauksen pesun ja föönäyksen kanssa ja miksei myös meikkauslahjakortti. Nuorella ei aina ole mahdollisuutta päästä hemmoteltavaksi, niin lahjakortti antaa siihen mahdollisuuden.
 • Lahjaksi manikyyrikurssi? Kyllä, ihana uutuus meillä. Lahjan saaja voi napata myös kaverin mukaan kurssille ja yhdessä he oppivat manikyyrin salat ja pystyvät tekemään manikyyrejä oikeaoppisesti myös kotona. Ihanteellinen lahja sisarruksille. Tämä toteutetaan laadukkailla kynsilakoilla ja hoitovoiteilla. (hinta yhdelle 45e - kesto noin tunti ja hinta kahdelle 75e kesto 1,5 tuntia )
 • Pojalle loistava lahja on  hierontalahjakortti.  Hartiat ovat monella nuorella jumissa lukemisesta, niin miksei antaisi lahjaksi hyvää oloa. Sopiva hieronta aika on 45 minuuttia ja meidän koulutetut hierojat ovat valmiina auttamaan.

Etkö pääse itse antamaan lahjaa? Me voidaan myös postittaa sen puolestasi. Teemme sinulle laskun, ja kun maksu on tilillä, niin postitamme sen lahjan saajalle. Lisätietoa info@lachocola.fi

Hemmottele äitiä!

Ksenia Yleinen

Äidit.. 🌸ihanat äidit.. 💖olivat ne minkä ikäisiä ja näköisiä tahansa, niin tarvitsevat he välillä hemmottelua. Se voi olla halaus, suukko, yhteistä aikaa tai lahjakortti omaan hetkeen. 💆🏼‍♀️Hetkeen jossa voi unohtaa arjen, levätä ja samalla hoitaa itseään. Tähän tarkoitukseen sopii hierontalahjakortti – kortti omaan aikaan. 🙏🏻Se voi olla rentouttavaa klassista hierontaa tai jumeja poistava urheiluhieronta tai jotain siltä väliltä. Meillä Suvi (@urheiluhieroja_suvi) tarjoaa äidille tämän viikon ajan lahjakortit näppärään hintaan.

45min hieronta – 35€. ☘

60min -40€. ☘

Soita 0452474314 tai laita viestiä suoraan Suville, niin katsotaan yhdessä sopiva lahjakortti! 🙂Etkö pääse paikan päälle? Lahjakortti onnistuu myös sähköisessä muodossa. Voit tulostaa sen itse tai voimme lähettää sen suoraan lahjan saajalle😃 Toimi nopsaan. Niin saadaan lahjakortti ajoissa perille! 🙂🌸#äitienpäivä #äitienpäivälähestyy#äidillelahja #aineetonlahja#lahjaksihyvääoloa #hieronta#urheiluhieronta #kolutettuhieroja#äitienpäivä2018 #hyvinvoivaäiti

Pahoittelemme häiriötä

Ksenia Yleinen

Huomio! 🙋🏼 Maksupäätteemme lähti tänään huoltoon.Ensiviikolla kannattaa varautua käteismaksuun. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaа 🙁 Toivotaan, että saadaan maksupääte pian takaisin.

Haemme parturi-kampaajaa vuokratuolille

Ksenia Yleinen

Haemme joukkoomme reipasta, iloista ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa, vuokratuolille 1.3.2018 alkaen. Hae mukaan! Täytämme paikan sopivan hakijan löytyessä :)
 
Otathan yhteyttä, info@lachocola.fi tai soittamalla numeroon 0445336953 niin sovitaan yksityiskohdista.
 
ystävällisin terveisin,
liikkeen omistaja
Ksenia Kuzmin

Grimas meikit -50%

Ksenia Yleinen

Grimas meikkien loppuunmyynti on alkanut. Kaikki tuotteet -50%. Tervetuloa ostoksille! ;)

Koulutettu urheiluhieroja Suvi -tietoa ja etuja syyskuussa 2017!

Ksenia Yleinen
Koulutettu urheiluhieroja Suvi Nieminen

Hei, Olen koulutettu urheiluhieroja Suvi Nieminen ja avaan teille vähän taustojani.

 • Suvi Nieminen, koulutettu urheiluhieroja
 • Valmistunut hierojaksi 2015
 • Aloittanut työt La Chocolássa heinäkuussa 2017
 • Hierontakokemusta löytyy monien eri lajien sm-tason urheilijoista toimistotyöntekijöihin
 • Vapaa-aikana tykkään rentoutua ja liikkua, mm. lenkkeillen, salilla käyden ja sulkapalloa pelaten
 • Työhöni minua motivoi uuden oppiminen sekä asiakkailta saatu positiivinen palaute

Palvelut:

 • Klassinen hieronta: lihaksia rentouttavaa hierontaa!
 • Urheiluhieronta: urheilusuoritusta huomioivaa ja tukevaa, otteet enemmän lihasta venyttäviä ja muokkaavampia kuin klassisessa hieronnassa!

Hieronnan tarkoituksena on edistää lihasten aineenvaihduntaa ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta.

Hierontakäyntiin sisältyy:

 • Huolellinen alkututkimus: ryhti, liikkuuvuustestit, haastattelu
 • Omaa kroppaasi parhaiten tukevan hierontasuunnitelman laatiminen
 • Hieronnan jälkeisen jatkohoidon tarpeen arvioiminen
 • Lisäksi annan vinkkejä ja ohjeita itsenäiseeen kehonhuoltoon!

Yhteystiedot:

 • Mustanlahdenkatu 26, 33210 Tampere
 • 045 247 4314
 • suvi@lachocola.fi

Asiakkaiksi ovat tervetulleita kaikki vanhat sekä uudet asiakkaat.

Tervetuloa!! :)

Meillekö töihin?

Ksenia Yleinen
Haemme joukkoomme reipasta, iloista ja ammattitaitoista hierojaa, ripsiteknikkoa ja kynsiteknikkoa vuokratuolille 1.6. 2017 alkaen. Löytyy valmista asiakaskuntaa, hyvä työpiste sekä työkavereina huipputiimi! :)
 
Otathan pikaisesti yhteyttä, info@lachocola.fi tai soittamalla numeroon 0445336953 niin sovitaan yksityiskohdista.
 
ystävällisin terveisin,
Ksenia Kuzmin