Etsimme

Nyt olisi ainutlaatuinen tilaisuus päästä osaksi meidän tiimiä.

Etsimme luotettavaa yrittäjähenkistä ammattilaista, joka osaa toimia niin yksin kuin ryhmässä. Oma asiakaskunta on eduksi, mutta hyvän ammattilaisen on kuluttajan täältä helppo löytää.

Täällä on paikka parturi-kampaajalle, ripsiteknikolle, urheiluhierojalle/hierojalle ja kynsiteknikolle/kynsimuotoilijalle. Haemme ensisijaisesti pitkään yhteistyöhöön.

Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Onko sinulla jokin muu osaaminen, joka mielestäsi sopisi hyvin meille?

Ota rohkeasti yhteyttä info@lachocola.fi tai puh. 044 533 6953, niin sovitaan tapaaminen!

T. Yrityksen omistaja Ksenia Kuzmin

 

 

Tämän tarjoamme!

Sijainti: Meidän studiome sijaitsee ihanalla paikalla, aivan Metso kirjaston vieressä. Tänne on helppo tulla vaikka keskustassa raitiovaunutyöt hankaloittavat kulkemista. Bussipysäkit ovat aivan vieressä ja Metso kirjaston parkkiin on helppo jättää auto.

Työpisteen puitteet, jossa on hyvä olla, niin asiakkaan näkökulmasta kuin ammattilaisen näkökulmasta. Tilan kehitys ei lopu koskaan. Kehitämme koko ajan asiakkaan viihtyisyyttä sekä yrittäjien turvallista työympäristöä.

Näyteikkunalla toimii infotaulu, joka toimii näppäränä mainospaikkana. Tekijöitä perehdytään nettisivujen käyttöön, jossa onkätevää kertoa asiakkaille uusista palveluista, tuotteista yms. Saat myös sähköpostin muotoa nimi@lachocola.fi. Sekä mainoksen katuständiin.

Työtiimi. Vaikka me kaikki olemme yrittäjiä ja kannamme paljon vastuuta, niin Sinun ei tarvitse yrittää yksin ja jäädä yksin asioiden kanssa. Luotettava työtiimi auttaa ja tukee myös vaikeammissa tilanteissa.

Vapaat työajat. Kiinteän vuokratuoli-hinnoittelun ansiosta, pystyt itse säätelemään omat työajat ja vapaat.

Tässä olikin tärkeimmät. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tilaan vielä paremmin! Varaathan ajan tutustumiseen etukäteen!!!