Etsimme

Nyt olisi ainutlaatuinen tilaisuus päästä osaksi meidän tiimiä.

Etsimme luotettavaa yrittäjähenkistä  kauneudenhoitoalan ammattilaista, joka osaa toimia niin yksin kuin ryhmässä. Oma asiakaskunta on eduksi, mutta hyvän ammattilaisen kuluttajan on täältä helppo löytää.

Täällä on paikka parturi-kampaajalle, ripsiteknikolle, urheiluhierojalle/hierojalle, kynsiteknikolle/kynsimuotoilijalle tai kosmetologille. Haemme ensisijaisesti pitkään yhteistyöhöön.

Aloitus aikaisintaan 16.7. 2018

Onko sinulla jokin muu osaaminen, joka mielestäsi sopisi hyvin meille?

Ota rohkeasti yhteyttä info@lachocola.fi tai puh. 044 533 6953, niin sovitaan tapaaminen!

T. Yrityksen omistaja Ksenia Kuzmin

 

 

Tämän tarjoamme!

Sijainti: Meidän studiome sijaitsee ihanalla paikalla, aivan Metso kirjaston vieressä. Tänne on helppo tulla vaikka keskustassa raitiovaunutyöt hankaloittavat kulkemista. Bussipysäkit aivan vieressä ja Metso kirjaston parkkiin on helppo jättää auto.

Työpisteen puitteet, jossa on hyvä olla, niin asiakkaan näkökulmasta kuin ammattilaisen näkökulmasta. Tilan kehitys ei lopu koskaan. Kehitämme koko ajan asiakkaan viihtyisyyttä sekä yrittäjien turvallista työympäristöä.

Näyteikkunalla toimii infotaulu, joka toimii näppäränä mainospaikkana. Tekijöitä perehdytään nettisivujen käyttöön, jossa on helppo kertoa asiakkaille uusista palveluista, tuotteista yms. Saat myös sähköpostin muotoa nimi@lachocola.fi. Sekä mainoksen katuständiin.

Työtiimi. Vaikka me kaikki olemme yrittäjiä ja kannamme paljon vastuuta, niin aina ei tarvitse yrittää yksin ja jäädä asioiden kanssa yksin. Luotettava työtiimi auttaa ja tukee myös vaikeammissa tilanteissa.

Vapaat työajat. Kiinteiden vuokratuoli-hinnoittelun ansiosta, pystyt itse säätelemään omat työajat.

Tässä olikin tärkeimmät. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tilaan vielä paremmin! Varaathan ajan tutustumiseen etukäteen!!!