Ideoita ja inspiraatioita ylioppilaille

Ksenia Yleinen

Kesä on juhlien aikaa. Silloin otetaan rennosti ja nautitaan. Joskus kuitenkin harmaita hiuksia ja stressiä aiheuttavat tilanteet kun ei keksi lahjaideoita, oma kampaaja on lomalla tai vaikka tarvitset juhla kampausta ja meikkiä juhliin, eikä tunne ketään paikkakunnalta. Noh, jos olet Tampereella tai lahjakortin saaja esim. ylioppilas asuu Tampereella tai lähikunnissa niin silloin voimme auttaa sinua.

Tarvitsetko kampausaikoja lauantaille 2.6.2018?

Kyllä, meillä on vielä pari aikaa vapaana ja voit varata ne suoraan www.lachocola.fi/ajanvaraus

Tarvitsetko lahjakorttia mutta ideat on hukassa?

Tässä muutamia ideoita

  • Hiustenhoitotuotteita/kampauslahjakortti -  Ihana hemmottelulahjakortti voi sisältää tuotteita ja kampauksen pesun ja föönäyksen kanssa ja miksei myös meikkauslahjakortti. Nuorella ei aina ole mahdollisuutta päästä hemmoteltavaksi, niin lahjakortti antaa siihen mahdollisuuden.
  • Lahjaksi manikyyrikurssi? Kyllä, ihana uutuus meillä. Lahjan saaja voi napata myös kaverin mukaan kurssille ja yhdessä he oppivat manikyyrin salat ja pystyvät tekemään manikyyrejä oikeaoppisesti myös kotona. Ihanteellinen lahja sisarruksille. Tämä toteutetaan laadukkailla kynsilakoilla ja hoitovoiteilla. (hinta yhdelle 45e - kesto noin tunti ja hinta kahdelle 75e kesto 1,5 tuntia )
  • Pojalle loistava lahja on  hierontalahjakortti.  Hartiat ovat monella nuorella jumissa lukemisesta, niin miksei antaisi lahjaksi hyvää oloa. Sopiva hieronta aika on 45 minuuttia ja meidän koulutetut hierojat ovat valmiina auttamaan.

Etkö pääse itse antamaan lahjaa? Me voidaan myös postittaa sen puolestasi. Teemme sinulle laskun, ja kun maksu on tilillä, niin postitamme sen lahjan saajalle. Lisätietoa info@lachocola.fi