Heinäkuun haasteet

Ksenia Yleinen


”Perjantaina 28.6 minun ihanaiseni Jaana- ripsienlaittajani päivitti minulle ripsukaiset.  On se vaan niin helppoa: heräät, juot kahvia, vähän meikkivoidetta ja puuteria, niin päivä voi alkaa.”

Nyt on viikonloppu takana ja edelleen ihmettelen ripsien taikaa. Näillä ajatuksilla heinäkuu voikin alkaa. Ensi viikolla tehdään vähän remppaa meidän uudessa, mutta vielä hieman keskeneräisessä studiossamme. Ensimmäinen kuukausi uudessa tilassa onkin sujunut paremmin kuin luulin. Vanhat asiakkaamme ovat osanneet perille ja osa uusistakin ovat uskaltaneet astua ovesta sisälle, vaikka meidän taloyhtiössä on meneillään kunnon remppaurakka! Kuulemma vielä pari viikkoa ja kaivurit siirtyvät muualle.  Katsotaan tuleeko haikea olo kun hiljenee porakoneiden surina, ja ahkerat remppamiehet siirtyvät korjailemaan muita kohteita vai ihana helpotus, kun ei tarvitse miettiä pääseekö studiolle etuovesta vai pitääkö käyttää takaovea. Joka tapauksessa olemme kiitollisia, että talo tulee kuntoon, koska me aiotaan olla täällä pitkään! :)

IMG_3643

youjizz