Rakennekynnet, geelikynnet, kestolakkaus vai ihan perusmanikyyri?

Geelikynnet

Geelikynnet on laaja käsite ja se käsittää kaikki yllä mainitut: rakennekynsi, geelikynsi, kestolakkaus, geelilakkaus. Geelikynnet tehdään niin, että geeliä kovetetaan luonnonkynnelle yleensä UV tai LED valolla. Meillä studiossa on käytössä CCFL lamppu. (lampussa on sekä UV valo että Led valot )

Rakennekynnet

Tämä on kynsialan sanastosta vanhin käsite ja sen takia se kantaa joskus jopa negatiivisia sävyjä. Monet yhdistää rakennekynnet paksuihin ja tönkköihin kynsiin, joihin liimataan muoviset jatkeet. Tämä oli todellisuutta ehkä kymmeniä vuosia sitten, muttei enää. Nykypäivänä rakennekynnellä tarkoitetaan kynttä, joka on "rakennettu" geelistä/akryylistä luonnonkynnen päälle. Geelillä rakentaessa kynnelle kovetetan alusgeeli, väligeeli ja päällygeeli, kynttä voi myös tarvittaessa jatkaa. Ammattilaisen käsittelyssä geelikynnestä ei tule paksua kynttä, vaan ohut ja kestävä. Meillä rakennekynnet tehdään geelillä ja pidennetään muottien avulla. Kesto noin 4 viikkoa.

Kestolakkaus

Tämä onkin aika kinkkinen käsite ja eri merkeillä sillä tarkoitetaan vähän erilaista käsittelyä. Meillä se tarkoittaa, että omalle luonnonkynnelle kovetetaan ohuelti semivahvaa geeliä.

Kestolakkauksen kesto noin 3-4viikkoa.

Geelilakka

Geelilakka on semivahvaa geeliä ja tarkoitettu pääosin lyhyelle kynnelle. Yleensä geelilakalla päällystetään kynsi yhdellä kokovärillä, mutta toki ranskalainen (valkoinen tai muunvärinen kynnen pää) on myös mahdollinen.

Geelilakan kesto noin 2-3 viikkoa. 

Kynsilakka

Kynsilakka on perushyvä niin arkeen kuin juhlaan. Jos joskus haluaa hemmotella itseään käsihoidolla, niin ehdottomasti kynsilakka on silloin hyvä valinta. Se on myös loistava valinta jos haluaa vaihtaa väriä useammin ja tehdä manikyyrin myös kotona. Erinomainen valinta myös varpaankynsiin. Meillä on käytössä ja myynnissä E.min laadukkaat ja kestävät kynsilakat, joissa on geeliefekti eli kuivuessaan ne muistuttavat geelilakkausta.

Kynsilakan kesto riippuu asiakkaan kynnestä. Parhaassa tapauksessa lakatut kynnet ovat kestäneet jopa kaksi viikkoa, mutta yleisin kesto noin viikko.

La Chocolássa kynsiasioissa sinua palvelee Ksenia Kuzmin, kynsiteknikko, kouluttaja

Ksenia on kouluttautunut kynsiteknikoksi 12 vuotta sitten, mutta siihen ei koulutus ole jääänyt. Ksenia on käynyt kouluttautumassa vuosien aikana mm. Belgiassa, Venäjällä ja Ukrainassa. Kilpaillut niin Suomessa kuin ulkomailla. Viimeisin saavutus on 19.10.2018 Suomen Mestaruus kategoriassa Geelilakkaus.

 

Meiltä onnistuu kaikki geelikynsien versiot niin pelkistettynä kuin koristeellisena.  Jos et tiedä mikä sopii sinulle parhaiten - ota yhteyttä!

Kynsiteknikon suora numero 0445336953. Tähän numeroon voi laittaa myös viestiä ja Whatsuppia.

Kynsiteknikko ja kouluttaja Ksenia Kuzmin