La Chocolá on nyt myös parturi-kampaamo

Ksenia Hiukset, Yleinen

Uuden studion myötä myös minä pääsin osaksi La Chocolán tiimiä. Ensimmäinen kuukausi hujahti nopeasti ohi ja olen viihtynyt loistavasti uudella studiolla. Vähän harmittaa, että remontti on vielä kesken ja pihamaata myllätään, mutta studiosta tulee niin hieno ettei se oikeastaan haittaa.

Kampaamossa meillä on käytössä ja myynnissä ihanat Fudgen shampoot, hoitoaineet, muotoilu-ja viimeistelytuotteet. Niistä löytyy jokaiselle jotakin. Yksin omista tämän hetken suosikkituotteistani on suolasuihke, jolla saa lisää tuuheutta hiuksiin ja se sisältää myös uv-suojan. Palaan pian aiheeseen:)

Hiusväreinä meillä on käytössä Schwarzkopfin Igora Royal- värit, jotka uudistuivat keväällä 2013. Uusilla väreillä saan aikaan entistä kestävämpiä ja kiiltävämpiä lopputuloksia ja niistä löytyy myös uusia kauniita sävyjä.

Haluan toivottaa vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi avajaistarjouksella, joka kuuluu näin: Värjäyksen yhteydessä hiustenleikkaus kaupan päälle. Tarjous voimassa vielä heinäkuun 2013 ajan. Ajanvaraukset 044-3051948/ Karoliina.

Kampaamoaikoja kannattaa varata pian, sillä lomailen viikolla 29. Tervetuloa! -Karoliina

fudge-header

black porn