Kesäisiä tuotevinkkejä hiuksille

Ksenia Hiukset

Australiasta lähtöisin olevan Fudgen tuotteet ovat ihanan tuoksuisia ja värikkäästi pakattuja unisex- tuotteita. Tuotteissa on mm. kookoksen, vaniljan, omenan, mangon ja mintun tuoksuja.. Fudgesta on tullut yksi hiusalan tunnetuimmista brändeistä ja tuotteiden kehittelyssä avainsanoja ovat olleet rohkeus ja ennakkoluulottomuus. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne on tehty mahdollisimman pitkälle ilman keinotekoisia hajuste-, väri- ja säilöntäaineita.

Tällä hetkellä omia suosikkituotteitani ovat Suolasuihke, Ends- latvahoitoaine, Kuivashampoo ja vaaleille hiuksille tarkoitetut Silvershampoo- ja vaahto. Ne kaikki sopivat hyvin kesäiseen hiustenhoitoon.

Fudgea
Fudgen tuotteita

Suolasuihkeella saa hyvin tuuheutta ja rakennetta veltoille hiuksille. Kahden suolan yhdistelmä antaa hiuksille luonnollista tuuheutta ja volyymia, samalla, kun provitamiini B vahvistaa ja hoitaa hiuksia. Suolasuihkeessa on myös uv-suoja, joka suojaa hiusväriä haalistumiselta. Se on hyvä tuote mukaan rannalle, mökille tai vaikka festareille, kun haluat saada helposti hiukset laitettua. Suolasuihketta voi suihkia kosteiden hiusten tyviosiin, puristella latvoihin ja antaa kuivua itsestään tai sitten käyttää föönauksen alle tuomaan lisää tuuheutta. Sillä saa toteutettua kesäisen surffilookin.

Ends-latvahoitoaine on hyvä tuote kaikille, jotka haluavat kasvattaa hiuksia! Voidemainen hoitoaine silottaa ja pehmentää, ehkäisten myös latvoja haaroittumasta. Proteiinien yhdistelmä korjaa hiusta ja sulkee hiussuomut. Pantenoli pehmentää ja hoitaa rasittuneita latvoja. Antaa suojan UV-säteitä vastaan, E-vitamiini ravitsee ja guarana vahvistaa. Ends on pakattu kätevään koeputkeen, jota on helppo pitää mukana pikaista hiusten korjausta varten. Sitä voi käyttää kuiviin tai kosteisiin. Toimii erityisesti hiusten suoristuksen jälkeen viemään pörröisyyttä pois.

Kuivashampoo on vedetön aerosoli, joka puhdistaa ja raikastaa pesukertojen välissä hiukset rasvaisuudesta, liasta ja pölystä. Suihke on myös nopea käyttää. Suihkutat hiuksiin, annat vain vaikuttaa 2 minuuttia ja harjaat kuivashampoon pois. Innovatiivinen puuteriteknologia koostuu mineraaleista. Riisitärkkelys imee rasvaisuuden ja aprikoosinsiemenöljy hoitaa ja pehmentää. Erityisesti hennoille, rasvoittuville tai pitkille hiuksille. Kuivashampoo on varsinkin kesäisin oikea pelastus kaikille, joilla on otsatukka. Sen avulla saa venytettyä pesukertojen väliä ja ehostettua otsatukkaa päivän aikana. Kuivashampoolla saa myös tuuheutta hiuksiin ja se on hyvä tuote erilaisten kampauksien alle.

DSC08343
Suolasuihke, latvahoitoaine ja Kuivashampoo

Monet haluavat kesäisin vaalentaa tai raidoittaa hiuksiaan. Vaalennetut hiukset ovatkin kauniita, mutta ne näyttävät helposti liian kultaisilta tai kuparisilta ja silloin niihin tarvitaan  ei toivottuja sävyjä pois taittavia tuotteita. Fudgen silvershampoo ja -vaahto on olleet suosittuja ja tehokkaita tuotteita vaalean hiusvärin ylläpitoon.

Hot Hed Violet vaahto on tarkoitettu erityisesti vaaleille hiuksille. Siinä ei ole niin paljoa keltaisuutta pois taittavia pigmenttejä, kuin silvershampoossa ja se sopiikin hyvin päivittäiseen käyttöön. Kationiset hoitoaineet, luonnosta johdetut kosteuttavat aineosat ja vitamiinit korjaavat ja vahvistavat hiusta. Vaahto hoitaa hiusta ja antaa kevyttä tukea. Se sisältää myös lämpösuojan, joka suojaa föönin ja muotoilurautojen lämmöltä aina 200°C asti. Käytetään kosteisiin hiuksiin.

Silvershampoossa on enemmän pigmenttejä, eikä sitä tarvitse käyttää päivittäin. Se poistaa vaaleista ja raidoitetuista hiuksista keltaisuutta ja kuparin sävyä. Se silottaa ja kosteuttaa sekä korjaa lämpökäsittelyiden aiheuttamia vaurioita. Sisältää hiusjuomayhdisteen, jossa on neljä vaikuttavaa ainesosaa, jotka korjaavat, kosteuttavat, suojaavat ja ravitsevat hiuksia. Käytä kosteisiin hiuksiin. Vaahdota tuotetta kunnolla hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna vaikuttaa hetki, jonka jälkeen huuhtele huolella.

Tässä ei vielä ollut läheskään kaikkia Fudgen tuotteista ja kannattaakin tulla studiolle tutustumaan näihin ja muihin ihaniin tuotteisiin:) -Karoliina

 DSC08298

Silvervaahto ja -shampoo
cartoon porn