Warehousen kevät/kesä -15 koulutus

Niin kuin jo ennakkoon intoilinkin, kävin tiistai-iltana Warehousen koulutuksessa. Koulutus ei tälläkään kertaa ollut pettymys, Warehousella on niin innostavat ja osaavat kouluttajat!

Pitkää polkkatukkaa on viimeaikoina näkynyt paljon ja tullaan varmasti näkemään jatkossakin. Se on yksi tämän hetken suosituimmista hiusmalleista ja sopii monille. Onkin mukavaa että monet pitkähiukset, ”ikuiset hiusten kasvattajatkin” on uskaltautuneet kokeilemaan lyhyempää mallia. Polkkatukka on muutenkin trendikäs tasamittaisena tai rikotumpana versiona, otsatukalla tai ilman. Otsatukka voi olla silmiä hipova tai ihan lyhyt, mutta se saa nyt olla voimakas.

Miehillä näkyy nyt myös pidempiä surffilook-hiuksia ja edelleen ihan lyhyitä sivuja yhdistettynä pitkään päällisosaan, tuttavallisesti ”ananasmallia”. Surffilook tai lyhyet sivut ja pitkä päällisosa sopivat kyllä naisillekin. Hiuksissa saa muutenkin kesää kohden olla rakennetta ja hiusten viimeistely saa olla rentoa. Hiusten omaa taipuisuutta hyödynnetään eikä hiusten tarvitse nyt olla niin laitetun näköisiä. Hyviä tuotteita tällaiseen ovat suolasuihkeet ja muut tuuheuttavat suihkeet.

suolasuihke2
Fudge suolasuihke 25€

 

Warehousen kevät-kesä -15

 

 

Hiusten väreissä on viimeaikoina nähty aika paljon luonnollisia sävyjä, mutta nyt niiden rinnalle on tulossa vahvempia värejä, kuten ihan vaaleaa, punaisen eri sävyjä ja jopa violettia. Myös pastellit on edelleen suosittuja ja niillä saa kivaa vaihtelua vaaleisiin hiuksiin.

Tärkeintä tietysti on, että hiukset sopivat kantajansa tyyliin ja niiden kanssa pärjää hyvin kotonakin. Hiuksiin ei onneksi ole yhtä ja ainoaa oikeaa mallia tai väriä! :)

T:Karoliina