Fudge silvershampoo vaaleille ja raidoitetuille hiuksille

Ksenia Hiukset, Yleinen ,

silvershampoo

Monet haluavat kesää kohden vaaleammat hiukset, mutta harva haluaa vaaleista hiuksistaan kellertäviä. Ajan myötä vaaleat hiukset voivat kuitenki kellastua tai raidat voivat jäädä turhankin lämpimän sävyiseksi jos lähtötilanne on kovin tumma tai hiuksissa on paljon punapigmenttiä. Vaalennetuille ja raidoitetuille hiuksille ihana tuote on Fudgen silvershampoo 22€, joka auttaa taittamaan ei-toivottua keltaisuutta ja kuparin sävyjä pois.

Fudgen silvershampoossa on runsaati pigmenttejä ja sitä voi käyttää aina tarvittaessa, esimerkiksi joka toisella pesukerralla tai kerran viikossa. Päivittäiseen käyttöön shampoo on vaaleille hiuksille turhankin tehokas ellei tavoittele granny hair- lookia, joka on toki ajankohtainen.

Silvershampoo hierotaan kosteisiin hiuksiin, annetaan vaikuttaa max. 5 minuuttia  ja huuhdellaan pois. Shampoon jälkeen käytetään normaalisti hoitoainetta, joka valitaan hiusten kunnon mukaan. Fudgelta löytyy myös silverhoitoaine 22€ ja -vaahto 26€, joissa on vähemmän pigmenttiä kuin shampoossa ja ne sopivat päivittäiseenkin käyttöön. Silvervaahdossa on myös lämpösuoja, se hoitaa hiusta ja antaa kevyen tuen.

Mukavaa kesän odotusta kaiken väristen hiusten kantajille! :)

-Parturi-kampaaja Karoliina