BPhair teippipidennykset nyt meiltä!

Meiltä saa nyt myös BPhair teippipidennyksiä! Olin jo ennakkoon kuullut paljon hyvää BPhair pidennyksistä, mutta  oon silti positiivisesti yllättänyt niiden hyvästä laadusta!

BPhair teippipidennysten peruspituudet ovat 30cm, 45cm ja 60cm. Valittavana on yli 30 eri BPhair-väriä tummasta vaaleaan ja hempeistä pastellisävyistä kirkkaan punaiseen, siniseen, pinkkiin ja violettiin, unohtamatta kauniita luonnollisia sävyjä. Myös raidoitetut, liukuvärjätyt ja laineikkaat pidennykset.

Pidennykset on värjätty tehtaan omalla patentoidulla värjäysaineella ja tekniikalla. Ainutlaatuisen värjäysmenetelmän ansiosta myös kaikkein vaaleimmat Bphair pidennykset pystyvät oikealla kotihoidolla säilyttämään kampautuvuuden sekä kiillon pitkään. Ohut, pehmeä ja huomaamaton teippiosio on hellävarainen myös ohuemmille hiuslaaduille.

Bphair tuuhennokset meiltä alkaen 204€ ja pidennykset  314€. Tarkemmat hinnat tiedusteltaessa.

Pidennyksiä suunnitellessa on hyvä tulla liikkeeseen näyttäytymään, niin näen hiusten laadun, kunnon, värin ja voimme valita sinulle sopivat pidennykset ja mahdollisen uuden värin. Suunnittelu on ilmainen  ja ajan siihen voit varata nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse 044 305 1948/ Karoliina. Tervetuloa!

-Parturi-kampaaja Karoliina

Ps. Lomailen  18.7.-24.7.201, mutta kiirettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse karoliina@lachocola.fi.