Joulukalenteri

Ksenia Yleinen

Joulukuussa 2015 alkaa JOULUKALENTERI

Joka päivä arvomme lahjapeketin. Kaikkien pakettien yhteisarvo on yli 500 euroa. 

Osallistuminen on helppoa!  Ostamalla joulukuun La Chocolán aukioloaikojen aikana 1-23.12.2015 minkä tahansa palvelun tai lahjakortin olet mukana  arvonnassa.

Työpäivän aikana käyneiden kesken arvotaan aina yksi lahjapaketti, joka sisältää lahjan ja etukupongin palveluun jota et ole vielä päässyt kokeilemaan. Arvonta tapahtuu joko päivän päätteeksi tai heti seuraavana päivänä. Valitettavasti emme lähetä lahjapaketteja postitse, vaan se on noudettavissa meidän studiolta (Mustanlahdenkatu 26, 33210 Tampere) kuukauden ajan liikkeen aukioloaikoina. 

Paketit on jaettu kolmeen katogoriaan: miehet, naiset ja lapset. Näin haluamme varmistaa, että lahja olisi saajalleen mieluinen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen etunimensä ja lahjakassin sisältö julkaistaan meidän blogissa, tapahtuman sivulla ja facebook sivulla.
Tämä on meidän tapa toivottaa asiakkaillemme
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2016! 

IMG_0225
IMG_0226