La Chocolassa teemme ripset käyttäen Lashlovers ja SeeBeautyn kuituja ja liimaa. Lashloversin liima on ehdoton suosikkimme. Se takaa kestävän ja nopean kiinnityksen, eikä liima ärsytä asiakkaiden silmiä. Lashloversin liimat ja kuidut on kehitetty Suomessa.

Klassisset ripset: 

  • ripset toteutetaan perinteisellä teknologialla - yhteen luonnolliseen ripseen, liimataan yksi kuituripsi. Tulos erittäin luonnollinen

Volymiripset:

  • ripset toteutetaan 2D, 3D, tai 4-5D tekniikalla. - yhteen luonnolliseen ripseen, liimataan kuitutupsu, joka koostuu 2  -5 erittäin kevyestä kuituripsistä. 2D - on kaksi kuituripseä, 3D- kolme kuituripseä jne. Tekniikka valintaan vaikuttaa asiakkaan ripsien kunto ja toiveet lopputuloksesta. 2D- on erittäin luonnollinen, 3D näyttävä, mutta silti luonnollinen, ja 4D:stä eteenpäin, tulos on todella näyttävä.

Millaiset ripset juuri sinulle?

  • "Suosittelemme kokeilemaan volyymiripsiä. Ne ovat erittäin kevyet, ja niillä saa niin luonnollisen kuin näyttävän lopputuloksen.
  • Vinkki! Jos sinulla on todella vähän ripsiä ja haluaisit erittäin luonnollisen lopputuloksen, niin riittää että varaat ripsien laittoon volyymiripset huolto - palvelun.